<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

PROČ JE ESSENS UDRŽITELNĚJŠÍ

VYROBEN Z RECYKLOVANÝCH MATERIÁLŮ
VYROBEN Z RECYKLOVANÝCH MATERIÁLŮ
Skořepiny kufrů Essens jsou vyrobeny z minimálně 70 % recyklovaného polypropylenu ze spotřebitelského odpadu, jako jsou kelímky od jogurtů, zatímco vnitřní podšívka a vnitřní popruhy jsou vyrobeny z 97 % a 100 % spotřebitelsky recyklovaného PET, část naší iniciativy Recyclex™ Material Technology. Film a zadní strana jsou vyrobeny z původních materiálů. S našimi skořepinami kufrů Essens se plastový odpad na jedno použití promění v odolné, lehké a pevné zavazadlo bez jakéhokoli kompromisu v kvalitě.
VYROBENO V EVROPĚ,<br>
NAVRŽENO TAK, ŽE VYDRŽÍ
VYROBENO V EVROPĚ,
NAVRŽENO TAK, ŽE VYDRŽÍ
Kufry Essens jsou vyráběny v srdci Evropy a využívají zelenou elektřinu pro výrobu skořepiny a finální montáž produktu. Naše nekompromisní zaměření na kvalitu zajišťuje, že se můžete spolehnout na odolný a trvanlivý produkt.
SNADNÁ OPRAVA
SNADNÁ OPRAVA
V nepravděpodobném případě, že by vaše zavazadla potřebovala opravit, lze součásti kufrů Essens snadno vyměnit. Kolo je navrženo tak, že jej lze snadno rozebrat a opravit (zvládnete sami). Podívejte se na video zde, abyste viděli, jak na to.

JEŠTĚ VÍCE DŮVODŮ PROČ MILOVAT ESSENS

ŠPIČKOVÉ ZABEZPEČENÍ
ŠPIČKOVÉ ZABEZPEČENÍ
Díky inovativnímu 3-bodovému uzamykacímu systému patentovanému Samsonite a průběžně optimalizovanému, kufry Essens zajišťují bezpečnost vašich cenností a zajišťují tak klid na vaší cestě.
LEHKOST A PEVNOST
LEHKOST A PEVNOST
Essens, navržený a vyrobený v Evropě, je ve své vlastní kategorii jedním z našich nejlehčích polypropylenových kufrů s 3-bodovým zamykáním. Této výjimečné hmotnosti je dosaženo samozpevňujícím designem, high-tech výrobní metodou a revoluční směsí polypropylenu. Jedinečná konstrukce a těsnění poskytuje nejen neuvěřitelnou pevnost, ale také omezuje pronikání vody. I když patří k nejlehčím, kufry Essens procházejí přísnými testy pevnosti, kterými je Samsonite známý, a nabízejí extrémně vysokou kapacitu balení.
Řešení balení 3 v 1
Řešení balení 3 v 1
Essens má dvě prostorné tašky/přihrádky, které jsou odnímatelné, lze je prát v ruce a snadno se zvedají a přenášejí díky madlům na obou stranách. Snadné balení je zaručeno, protože díky bajonetovému systému můžete své věci uložit nad a pod organizovací tašky a nastavit výšku. Pokud se vám nechce vybalovat, jednoduše je vyndejte z kufru a celou tašku s organizérem umístěte do skříně.
VYTVOŘTE UNIKÁT
VYTVOŘTE UNIKÁT
Každý z našich kufrů je dodáván se 4 samolepkami se speciálním designem.* K dispozici je také laserové gravírování na rukojeti.

*Vzor samolepek se může lišit od toho, který je zobrazen na obrázku.
Features that match your travel needs

VLASTNOSTI, KTERÉ VYHOVUJÍ VAŠIM POTŘEBÁM PŘI CESTOVÁNÍ

Essens 3-bodový zámkový systém s integrovaným TSA008
Essens Dvojitá rukojeť pro hladké manévrování
Essens Odpružená kola snižující hluk a vibrace
Essens Interiér s řešením balení 3 v 1
Essens Integrovaná jmenovka
Essens Více možností personalizace